Κατασκευή Ιστοσελίδων

Συνδυάζουμε λειτουργικότητα, ταχύτητα φόρτωσης και υψηλή αισθητική.

Χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε

Μοναδικό Design

Η ιστοσελίδα σας είναι ένα ξεχωριστό έργο και χρειάζεται μοναδική προσέγγιση. Αναλύουμε το έργο σας και σας παρουσιάζουμε εξειδικευμένες λύσεις.

Ταχύτητα Φόρτωσης

Εκτός από τον κατάλληλο αξιόπιστο server, φροντίζουμε ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι δομημένη σωστά και εγκαθιστούμε τα κατάλληλα εργαλεία που θα της προσφέρουν τη μέγιστη ταχύτητα.

SEO Optimization

Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες τεχνικές και εγκαθιστούμε στην ιστοσελίδα σας τα κατάλληλα εργαλεία marketing με στόχο τη μέγιστη βελτιστοποίηση της στις μηχανές αναζήτησης.

Συμβατότητα

Έχουμε εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων που είναι συμβατές με κινητά και tablet. Τα ποσοστά των χρηστών του Internet που προέρχονται από φορητές συσκευές είναι ισάξια με τα ποσοστά των χρηστών που προέρχονται από επιτραπέζιους υπολογιστές.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, έχετε απεριόριστες δυνατότητες να ενημερώνετε και να κάνετε εύκολα και γρήγορα αλλαγές στην ιστοσελίδα σας.

Εργαλεία

Ενεργοποιούμε και παρέχουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας. Έχουμε εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην δημιουργία και την τροποποίηση του κώδικα τους.

Υποστήριξη

Γνωρίζουμε πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και πως χρειάζεστε αξιόπιστες υπηρεσίες hosting. Αποστολή μας είναι η ιστοσελίδα σας να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και με τη μέγιστη απόδοση.

Ασφάλεια

Στρατηγική μας για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας είναι η πρόληψη. Αν όμως συμβεί οτιδήποτε, η τεχνική μας υποστήριξη είναι πάντα δίπλα σας να σας βοηθήσει.

Τεχνική συμβατότητα GDPR

Η ιστοσελίδα σας θα έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να είναι συμβατή με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ολοκληρωμένα προγράμματα ιστοσελίδων

Επαγγελματικές λύσεις

Έχετε ερωτήσεις;

Είμαστε στην διάθεσή σας για να απαντήσουμε.

TOP